35 jaar ervaring

Wij geven we startende ondernemers de beste kansen om in een zo ideaal mogelijke omgeving hun ondernemerschap te laten groeien.


Business Brewery werd als Bedrijvencentrum Leuven opgericht in 1986. 286 bedrijven zochten gedurende al die jaren onderdak en kregen begeleiding en advies op maat van hun noden. Deze bedrijven stelden 710 personen te werk. Onze aandeelhouders en het management hebben steeds een duidelijk doel voor ogen gehouden: hoe geven we startende ondernemers de beste kansen om in een zo ideaal mogelijke omgeving hun ondernemerschap te laten groeien.

Dat zetten we verder met de Business Brewery: entrepreneurship laten mouten, gisten en brouwen tot een mooi bedrijf. We brengen dynamische ondernemers samen op een professionele locatie met alle nodige faciliteiten en met een kantoorinvulling i.f.v. hun behoeften en groeiplan.
Bedrijvencentrum Inkomhal

Ons team

Het dagdagelijks beleid is in handen van:
Mieke Lurquin
Manager

Martine Charpentier
Office Manager
Valerie Bormans
Office Assistant
Zij krijgen daarbij de steun van de 7-koppige Raad van bestuur waarvan 3 onafhankelijke bestuurders:
  • Johan de Bruijn, tevens ex-huurder
  • Renaat Kuipers, POM Vlaams-Brabant
  • Jos Bollen, tevens ex-huurder
  • Peter Van Biesbroeck, Voka
  • Luc Aerts, Stad Leuven
  • Steven Vols, POM Vlaams-Brabant
  • Jan Depoorter, SBB
Business Brewery Leuven

Believers

286 bedrijven zochten gedurende jaren onderdak en kregen begeleiding en advies op maat van hun noden. Deze bedrijven stelden 710 personen te werk.

Business Brewery Leuven

Partners

Business Brewery kan voor haar aandeelhoudersstructuur terugvallen op een zeer sterke combinatie van private en publieke partners.

Wil u graag onze kantoren bezichtigen?

Business Brewery N.V.
Interleuvenlaan 62
3001 Leuven