Studiebureau Jonckheere


Kwaliteitsaward voor studiebureau, personeel gezocht

Studiebureau Jonckheere, met vestigingen in Leuven en Brugge, heeft de Kwaliteitsaward van Aquafin gewonnen. Het bedrijf laat ook weten dat het personeel zoekt voor de Leuvense vestiging. 
De kwaliteitsaward van Aquafin wordt uitgereikt aan het studiebureau Jonckheere dat in projectontwerpen het meest kwalitatief, kostenbewust en klantgericht tewerk gaat en op een creatieve en innovatieve manier omspringt met infiltratiemogelijkheid. “Dit is een enorme opsteker voor ons allemaal en geeft een boost om op ons elan verder te gaan”, stelt zaakvoerder Koen Jonckheere.

Riolering Intratuin 

Het familiebedrijf werd in 1959 opgericht en heeft al heel wat grote projecten op het palmares. Zo stond ze in voor de realisatie van het Jan Breydelstadion en recent nog de omgevings- en rioleringswerken bij Intratuin in Aarschot. Koen Jonckheere stapte in 1992 in de zaak om het bedrijf uit te bouwen tot een stabiele speler met ondertussen meer dan 30 medewerkers. “We zijn een familiebedrijf en daar zijn we erg trots op. Door te werken op basis van vertrouwen, duurzame relaties en een persoonlijke aanpak maken we elke dag het verschil.”

Personeel gezocht 

Sinds enkele maanden heeft het studiebureau ook een kantoor in Leuven en wil het een team uitbouwen van bouwkundig ingenieurs, planologen, landschapsarchitecten en projectmanagers die houden van een technische uitdaging.  “Als ambitieus groeibedrijf willen we onze goede naam, onze unieke service en onze ijzersterke ervaring verder uitbreiden, zonder ons familiaal karakter uit het oog te verliezen. We zijn daarom voor ons kantoor in Leuven op zoek naar nieuwe krachten die onze waarden onderstrepen. Solliciteren kan via onze website”, aldus nog Koen Jonckheere.

Business Brewery N.V.
Interleuvenlaan 62
3001 Leuven